Locatie voor een uitvaart en/of condoleance bij Paviljoen Twiske

Aandacht, persoonlijk en tijd zijn de kenmerkende facetten aan de werkwijze van Ligthart Uitvaartzorg.  We bieden de familie veel ruimte om de uitvaart naar eigen inzicht in te vullen.

Locaties

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpend moment in ieders leven. Het is dan prettig om op uw eigen manier invulling te geven aan deze bijzondere week. Het is dan fijn om mensen te helpen en begeleiden om de juiste beslissingen te nemen. Een uitvaart die bij u past, waarin we u alle tijd, rust en ruimte willen bieden. Passend bij de overledene zijn wij altijd op zoek naar locaties. Een daarvan is zeker ’t Paviljoen Twiske.

Paviljoen Twiske

Vorig jaar mochten we een familie begeleiden. Zij hadden specifieke wensen over de uitvaart en de condoleance na de uitvaart vertelde Mirelle van Ligthart Uitvaartzorg.  Het is fijn om te werken met locaties welke meedenken, zodat we de laatste wens van iemand wel kunnen vervullen.

Bij Paviljoen Twiske is veel mogelijk. Een uitvaart elders en de condoleance op deze locatie. Ook de uitvaart binnen of buiten bij het Paviljoen is bespreekbaar. Paviljoen Twiske heeft een mooi terras aan het water en ligt midden in het natuurgebied.

Het team van Paviljoen Twiske verzorgt de gasten tot in de puntjes met heerlijke drankjes en hapjes.Wanneer u een lunch, buffet of BBQ wenst, is dit ook mogelijk. De chef-kok maakt de heerlijkste gerechten! Koffie, thee met iets lekker behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen.

Wensenboekje

Praten over de eigen dood is voor veel mensen niet gemakkelijk, maar voor uw nabestaanden kan het fijn zijn te weten dat ze bij uw overlijden handelen naar uw wensen. U kunt dan zelf uw afscheidslocatie bedenken. Wij helpen u hier graag mee in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

https://paviljoentwiske.nl

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Winkelwagen

uitvaartbegeleidster Annelies Meijboom

“ In 2020 leerde ik Mirelle kennen. Een warme lieve vrouw met passie voor haar werk. Haar werkmethode past heel goed bij mij. Zelf was ik al 13 jaar werkzaam in de uitvaart als verzorgster en uitvaartleider.

Het moeilijkste moment na een overlijden is om afscheid te nemen van je dierbare. Het is fijn en dankbaar om de nabestaanden te ontzorgen in deze korte maar moeilijke tijd. Mensen zijn in deze periode zeer kwetsbaar en emotioneel. Het is zwaar om vlak na een overlijden praktisch beslissingen te nemen. Met een warm gevoel en persoonlijke aandacht wil ik hierbij graag helpen. In het kleine en hechte team van Ligthart Uitvaartzorg is dat mogelijk. Wij zorgen ervoor met de nabestaanden dat ze terug kunnen kijken op een mooi en respectvol afscheid.”

Uitvaartverzorgster Kitty Hopman

Gastvrouw Monique de Haan

“Ik werk graag samen met Mirelle Draaijer, omdat ze een bijzondere vakvrouw is met hart voor haar zaak, voor degene die komt te overlijden of is overleden, en voor de familie. Haar bedrijf is uitgegroeid tot een regionale uitvaartonderneming waarmee ze zich duidelijk onderscheidt, vooral door haar persoonlijke aandacht voor alle betrokkenen. Ze neemt alle tijd voor hen, luistert nauwkeurig, ontzorgt en adviseert, en heeft oog voor de details. Dankzij haar hartverwarmende gesprekken, haar ervaring en creativiteit komt Mirelle – in nauw overleg met de familie – elke keer weer tot een stijlvolle uitvaart met die persoonlijke touch, passend bij de overledene en zijn of haar naasten. Elk afscheid wordt hierdoor een gedenkwaardige periode, waar de nabestaanden dankbaar op terugkijken. Het is mooi om te mogen bijdragen aan deze missie van Ligthart Uitvaartzorg. Ik doe mijn werk als gastvrouw en assistente van Mirelle dan ook met veel plezier. Gedrieën vullen we elkaar perfect aan en hebben een fijne, onderlinge klik.”

Uitvaartleidster Mirelle Draaijer

Uitvaartbegeleidster Mirelle Draaijer

“Zo kan het dus ook! Dat was mijn conclusie na de begrafenisceremonie van mijn lieve oom. De uitvaart was tot in de puntjes verzorgd, en daarom vroegen we dezelfde uitvaartbegeleidster ook voor de uitvaart van mijn oma. Omdat ik het oudste kleinkind ben, voelde ik me geroepen een speech te houden. Uit onverwachte hoek kreeg ik waardevolle hulp; van de uitvaartverzorgster zelf! Ze gaf me professionele tips en daarmee vertrouwen waardoor de speech een succes werd en ik heel persoonlijk afscheid heb kunnen nemen. Wat de uitvaartbegeleidster doorlopend liet zien in haar aanpak, is dat je er als familie niet alleen voor staat. In mijn inspiratiebron herkende ik mezelf als toekomstig uitvaartbegeleidster, inmiddels alweer 10 jaar geleden; de vakvrouw die zorgvuldig luistert, en die in nauw overleg met de nabestaanden alles met liefde regelt, originele ideeën aandraagt en bijzondere wensen realiseert.”

Uitvaartverzorgster Monique de Haan

Gastvrouw Kitty Hopman

“In 2009 heb ik Mirelle Draaijer leren kennen, toen zij de uitvaart verzorgde van een familielid van ons. Mirelle was onze steun en toeverlaat tijdens die drukke, moeilijke periode. Ze deed haar werk met passie, nam alle tijd en bracht rust en overzicht. Ze had indruk gemaakt, doordat ze er écht voor ons was. In die tijd was er een band ontstaan, dus hielden Mirelle en ik contact.
Een poosje terug vroeg ze me voor de mooie functie van gastvrouw. Ze had terecht gezien dat dit werk me op het lijf is geschreven; ik werk vanuit mijn hart met en voor mensen. Wat me vooral aanspreekt, is het kleinschalige karakter van Ligthart Uitvaartzorg; als klein, hecht team ontzorgen we, en dragen we vanuit onze persoonlijke kwaliteiten elke keer opnieuw bij aan een uitvaart met dat persoonlijke tintje. Ik doe mijn werk met liefde; door Mirelle te assisteren, ondersteun ik indirect de betrokken familie, en dat geeft me veel voldoening.”

Neem direct contact met ons op

  • Voer een nummer in van 17 tot 19.
    Het antwoord is 18
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Uitvaartleidster Mirelle Draaijer

Ligthart Uitvaartzorg
Weiver 7
1561 XA Krommenie

Email: [email protected]

Mobiel: 06 – 34 76 89 26
Bel bij overlijden: 06-54 76 32 06