Kosten uitvaart

Persoonlijke wensen maken iedere uitvaart uniek

Kosten uitvaart

De laatste jaren wordt steeds openlijker gesproken over de dood. Er is ruimte ontstaan voor vernieuwing, voor een eigen invulling. Voor ons betekent vernieuwing – denken vanuit de klant en niet vanuit ons bedrijf. Het gaat ons om een uitvaart ‘op maat’, waarbij de naasten met aandacht en in alle rust worden begeleid. 

De uitvaart en de dagen ervoor zijn een belangrijk onderdeel van het rouwproces. Deze dagen vormen samen de laatste herinnering. Het is fijn wanneer het afscheid recht doet aan de overledene en plaatsvindt in een sfeer die past bij de overledene en de nabestaanden. Het vooraf bespreken van de uitvaart kan daarbij helpen, maar ook het zelf actief bijdragen. Uw vaste contactpersoon van Ligthart Uitvaartzorg ondersteunt de familie bij het vormgeven van het afscheid, waarbij we uitgaan van de persoonlijke wensen.

Wij verzorgen geen 'budget uitvaarten', maar wél voor bijna elk budget een uitvaart

Een persoonlijke uitvaart hoeft niet duur te zijn. De uitvaart wordt immers vormgegeven aan de hand van uw wensen en uw budget. Wij verzorgen echter geen zogenaamde budget uitvaarten, omdat het hierbij onmogelijk is om onze visie op uitvaart waar te maken. Wat we wél doen, is met u meedenken waardoor het wellicht toch mogelijk is om een uitvaart te realiseren binnen uw beperkte budget. Wij werken waar mogelijk met duurzame materialen. Wij zijn onafhankelijk en vrij om voor u te regelen wat bij u past. 

Een globale indicatie van uitvaartkosten

Begraven

Cremeren

Uitvaartverzorgster Kitty Hopman

Gastvrouw Monique de Haan

“Ik werk graag samen met Mirelle Draaijer, omdat ze een bijzondere vakvrouw is met hart voor haar zaak, voor degene die komt te overlijden of is overleden, en voor de familie. Haar bedrijf is uitgegroeid tot een regionale uitvaartonderneming waarmee ze zich duidelijk onderscheidt, vooral door haar persoonlijke aandacht voor alle betrokkenen. Ze neemt alle tijd voor hen, luistert nauwkeurig, ontzorgt en adviseert, en heeft oog voor de details. Dankzij haar hartverwarmende gesprekken, haar ervaring en creativiteit komt Mirelle – in nauw overleg met de familie – elke keer weer tot een stijlvolle uitvaart met die persoonlijke touch, passend bij de overledene en zijn of haar naasten. Elk afscheid wordt hierdoor een gedenkwaardige periode, waar de nabestaanden dankbaar op terugkijken. Het is mooi om te mogen bijdragen aan deze missie van Ligthart Uitvaartzorg. Ik doe mijn werk als gastvrouw en assistente van Mirelle dan ook met veel plezier. Gedrieën vullen we elkaar perfect aan en hebben een fijne, onderlinge klik.”

Uitvaartleidster Mirelle Draaijer

Uitvaartbegeleidster Mirelle Draaijer

“Zo kan het dus ook! Dat was mijn conclusie na de begrafenisceremonie van mijn lieve oom. De uitvaart was tot in de puntjes verzorgd, en daarom vroegen we dezelfde uitvaartbegeleidster ook voor de uitvaart van mijn oma. Omdat ik het oudste kleinkind ben, voelde ik me geroepen een speech te houden. Uit onverwachte hoek kreeg ik waardevolle hulp; van de uitvaartverzorgster zelf! Ze gaf me professionele tips en daarmee vertrouwen waardoor de speech een succes werd en ik heel persoonlijk afscheid heb kunnen nemen. Wat de uitvaartbegeleidster doorlopend liet zien in haar aanpak, is dat je er als familie niet alleen voor staat. In mijn inspiratiebron herkende ik mezelf als toekomstig uitvaartbegeleidster, inmiddels alweer 10 jaar geleden; de vakvrouw die zorgvuldig luistert, en die in nauw overleg met de nabestaanden alles met liefde regelt, originele ideeën aandraagt en bijzondere wensen realiseert.”

Uitvaartverzorgster Monique de Haan

Gastvrouw Kitty Hopman

“In 2009 heb ik Mirelle Draaijer leren kennen, toen zij de uitvaart verzorgde van een familielid van ons. Mirelle was onze steun en toeverlaat tijdens die drukke, moeilijke periode. Ze deed haar werk met passie, nam alle tijd en bracht rust en overzicht. Ze had indruk gemaakt, doordat ze er écht voor ons was. In die tijd was er een band ontstaan, dus hielden Mirelle en ik contact.
Een poosje terug vroeg ze me voor de mooie functie van gastvrouw. Ze had terecht gezien dat dit werk me op het lijf is geschreven; ik werk vanuit mijn hart met en voor mensen. Wat me vooral aanspreekt, is het kleinschalige karakter van Ligthart Uitvaartzorg; als klein, hecht team ontzorgen we, en dragen we vanuit onze persoonlijke kwaliteiten elke keer opnieuw bij aan een uitvaart met dat persoonlijke tintje. Ik doe mijn werk met liefde; door Mirelle te assisteren, ondersteun ik indirect de betrokken familie, en dat geeft me veel voldoening.”

Neem direct contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Uitvaartleidster Mirelle Draaijer

Ligthart Uitvaartzorg
Weiver 7
1561 XA Krommenie

Telefoon: 075 – 75 03 271
Email: [email protected]

Mobiel: 06 – 34 76 89 26
Bel bij overlijden: 06-54 76 32 06